FATIHMARQT - PASTA & COFFEECORNER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 55 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Fatihmarqt - Pasta & Coffeecorner. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 5:53 Geen alles was prima verzorgd met een heel vriendelijk bezorger
23 sep 2022 om 13:27 Eten was koud en niet lekker. Dessert muffin was niet op te eten zo hard als steen voor de vuilbak. Gelieve de bestelling na te kijken op kwaliteit voordat deze aan ze klant wordt geleverd.
7 sep 2022 om 20:33 Alles was perfect! Een echte aanrader!
2 sep 2022 om 13:48 Perfect
2 sep 2022 om 7:19 Goede service, correcte levering, lekker eten. Dank u wel
26 aug 2022 om 8:00 Ik had een juice besteld maar ik heb een strawberrycheescake drankje gekregen in de plaats. Geen fan van. 6,50€ de vuilbak in. Het eten was oké
25 aug 2022 om 17:28 Bestelling was mooi ingepakt. Leuke attenties op de potjes geschreven. Sommige pasta's waren lekker zoals diegene met ricotta en de bolognaise. Diegene met de kaassaus misten een beetje pit. Helaas was het eten bij bezorging wel al wat koud.
24 aug 2022 om 21:27 Had een pasta (penne) met curry, als toppings met kip en tricolor paprika en emmentaler kaas. Ik vond het lekker. De berry smoothie was ook super. Ideale lunch. Eens benieuwd naar de andere pasta’s en drankjes.
21 aug 2022 om 18:55 Excellent delivery; not very tasty food. We did not finish it.
21 aug 2022 om 18:00 Excellent food
20 aug 2022 om 21:05 Beste pasta die ik al gegeten heb! Grote porties en het leuke is dat je zelf je eigen pasta kan samenstellen.
17 aug 2022 om 19:01 Het eten was smaakvol en lekker. De bezorger was beleefd. Ik ben al sinds tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar.